IT.UA - home page

Меню
Aside section
Назад до Медіа

IT-Enterprise поділилися досвідом виходу на міжнародні ринки, зокрема MENA і стратегію партнерських продажів

2024.04.22
Новини
IT, комунікації та медіа
R&D
IT-Enterprise поділилися досвідом виходу на міжнародні ринки, зокрема MENA і стратегію партнерських продажів

Понад 1000 представників малого та середнього бізнесу долучилися до масштабного бізнес-саміту Mind Entrepreneur Summit. Нетворкінг-сесії, виступи провідних бізнесменів України, розвиток економіки і підприємництва в Україні, співпраця IT і бізнесу стали темами події. До дискусійної панелі щодо виходу на міжнародні ринки долучився і Роман Яворський, комерційний директор IT-Enterprise. За його словами це можливість поділитися своїм досвідом серед підприємців на тему виходу на міжнародні ринки.

Відеозапис панельної дискусії «Дорожня карта виходу за кордон» за посиланням

«Ми вже тривалий час допомагаємо виходити українському бізнесу на міжнародні ринки. У нас є стала стратегія, бачення і roadmap кроків, щоб отримати позитивний результат. Наші програмні рішення MASTER, Signy і SmartTender дають клієнтам з МСБ додаткові бали до конкурентності. І перемогу за такими критеріями як якість, швидкість, контроль затрат і гнучка реакція на зміну ринків зміною власних бізнес-процесів», — зазначив Роман Яворський, комерційний директор IT-Enterprise. 

На саміті команда IT-Enterprise ділилася досвідом виходу на пріоритетний для нас ринок — регіон MENA (Близький Схід + Північна Африка), та стратегіями експорту. Говорили про те як робити зважені кроки і диференціювати пріоритети. І про те як обирати для кожного ринку ті продуктові рішення, які компанія може постачати на хорошому рівні.

Ділилися досвідом партнерських продажів IT програмних рішень і колаборацій з виробниками обладнання. Цей формат співпраці дає клієнтам додану вартість, наприклад разом з постачанням обладнання клієнт отримує і IT рішення з дослідження задач передбачення виходу з ладу обладнання.

За словами Олега Щербатенко, СЕО та засновник IT-Enterprise, вихід українського бізнесу в сегменті продуктового IT на міжнародні ринки це кропіткий і довготривалий труд, який через наполегливу працю дає бізнес-результат.

«Шлях від першого контакту з клієнтом до підписання угоди може займати досить тривалий час. Наша компанія співпрацює з промисловими гігантами Середнього Сходу. До партнерства з цими компаніями ми йшли близько 8 років. Тож, зазначу, що аби отримати результат — потрібно мати план, бути наполегливим і не чекати на швидкі результати», — говорить Олег Щербатенко. 

До слова, бізнес-саміт це не тільки майданчик для обміну досвідом та ідеями, а ще це можливість знайти нових партнерів, однодумців та можливістю об'єднатися в спільноти.

Українська продуктова компанія IT-Enterprise рухає цифровізацію ключових компаній базових галузей України більш як 35 років. Серед клієнтів компанії — Укрпошта, Укрзалізниця, Епіцентр К, Інтерпайп, Укрнафта, Біосфера, DTEK, АПК-Інвест, Ольвія, ПБГ Ковальська, ПрАК АК Київводоканал, Comfy, Metro та інші.

На міжнародному ринку серед клієнтів Ducab Group (ОАЕ), Elsewedy Electric (Єгипет), PGA Electric (Румунія).

Засновник і СЕО компанії Олег Щербатенко є послідовним популяризатором рішень класу Industry 4.0 і Industry 5.0.

Новини
IT, комунікації та медіа
R&D